وکیل خانواده

اجرت المثل زن چیست

وکیل خانواده

شرایط دریافت اجرت المثل

وکیل خانواده این که دعوای خانواده از شایعترین دعوای کنونی کشورمان می باشد و با توجه به گستردگی قوانین حاکم برکشور، حضور وکیلی مجرب آگاه و مشرف به قوانین کاملا محسوس است. لذا مسئله مهمی که در دادگاه خانواده در این باب مطرح می شود آن است که زن اجرت یا اجرت المثل ایام زندگی مشترک را که در منزل شوهرش انجام داده است، می تواند مطالبه کند.

نقش وکیل خانواده، در طرح دعوای دریافت اجرت المثل

از آنجا که روز به روز کثرت مبادلات و امور روزمره موجب می شود افراد کمتر به امور تخصصی خود بپردازند و به دنبال امینی می گردند، که پرونده های خانواده را به او بسپارد زیرا به خوبی میداند که اقدامات انجام شده توسط او فقط موجب اطاله دادرسی شده است

قانون حمایت خانواده در ماده ۲۹ در ارتباط با حقوق مالی زن بعد از طلاق ، تعیین اجرت المثل ایام زناشویی را منوط به رعایت تبصره ماده۳۳۶ نموده است.

شرایط دریافت اجرت المثل ایام تصرف
چنانچه زوجه، کارهایی را که شرعا بر عهده وی نبوده و در نظر عرف برای آن عمل اجرت باشد، لذا به دستور زوج و با عدم قصد تبرع انجام داده باشد و برای دادگاه نیز ثابت باشد، دادگاه اجرت المثل کارهای انجام شده را محاسبه و به پرداخت آن حکم می نماید. در واقع اموری را که جزء وظایف زن نبوده و قصد انجام رایگان را نیز نداشته باشد به دستور دادگاه مطابق مان قانون باید در حق زن پرداخت گردد

حضور موثر و تاثیر گذار وکیل خانواده

وکیل خانواده با شناخت اوضاع و احوالی که زوجه می تواند این دعوی را طرح نماید، نحوه طرح دعوا و اثبات میزان اجرت مورد مطالبه، چگونگی دفاع زوج در برابر این دعوا همه از مواردی است که تاثیر انتخاب وکیل خانواده متخصص و حرفه ای را یادآوری میکند.

وکیل خانواده


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 5 =